Cand plasati comanda telefonica va rugam sa specificati care sunt ofertele de care doriti sa beneficiati. Ofertele noastre nu sunt cumulative si nu se acorda automat. Pofta buna!
 
Oferta Pizza 2 plus 1

Oferta 2+1

La oricare 2 pizza comandate primesti 1 pizza gratuit. Gratuitatea se aplica la produsul cu valoarea cea mai mica. Oferta valabila pentru pizza Medie sau XXL si se aplica pentru toate sortimentele.
Oferta Pizza 1 plus 1

Oferta 1+1 XXL

La oricare pizza XXL (40cm) primesti 1 pizza Medie (32cm) gratuit - la alegere intre: Bambino, Prosciutto, Prosciutto Funghi, Vegetariana sau Capricioasa. Nu fac parte din oferta Pizza Dopio si Margherita.
 
Oferta Pizza 1 plus 1 Medie

Oferta 1+1 Medie

La oricare pizza Medie (32cm) primesti 1 pizza Mica (26cm) gratuit - la alegere intre: Bambino, Prosciutto, Prosciutto Funghi, Vegetariana sau Capricioasa. Nu fac parte din oferta Pizza Dopio si Margherita.
Oferta Paste 2+1

Oferta Paste 2+1

La oricare 2 portii de paste comandate - fresh sau la cuptor - primesti gratis inca o portie de paste. Gratuitatea se aplica la produsul cu valoarea cea mai mica.
 
Oferta Pizza 3 plus 1

Oferta 3+1 Pizza Mica

La oricare 3 pizza dimensiune Mica (26cm) comandate primesti 1 pizza Mica gratuit. Gratuitatea se aplica la produsul cu valoarea cea mai mica. Oferta se aplica pentru toate sortimentele de pizza.
Oferta pentru 2

Oferta pentru 2

Alegi oricare 2 Pizza Mici (26cm) + 2 clatite + 2 sosuri la alegere, totul la pretul de 40 lei. Din aceasta oferta nu face parte Pizza Dopio.