NOU! Comanda produsele noastre online.
 
Cand plasati comanda telefonica va rugam sa specificati care sunt ofertele de care doriti sa beneficiati. Ofertele noastre nu sunt cumulative si nu se acorda automat. Pofta buna!
 
Oferta Pizza 2 plus 1

Oferta 2+1

La oricare 2 pizza comandate primesti 1 pizza gratuit. Gratuitatea se aplica la produsul cu valoarea cea mai mica. Oferta valabila pentru pizza Medie sau XXL si se aplica pentru toate sortimentele.
Oferta Pizza 1 plus 1

Oferta 1+1 XXL

La oricare pizza XXL (40cm) primesti 1 pizza Medie (32cm) gratuit - la alegere intre: Bambino, Prosciutto, Prosciutto Funghi, Vegetariana sau Capricioasa. Nu fac parte din oferta Pizza Dopio si Margherita.
 
Oferta Pizza 1 plus 1 Medie

Oferta 1+1 Medie

La oricare pizza Medie (32cm) primesti 1 pizza Mica (26cm) gratuit - la alegere intre: Bambino, Prosciutto, Prosciutto Funghi, Vegetariana sau Capricioasa. Nu fac parte din oferta Pizza Dopio si Margherita.
Oferta Paste 2+1

Oferta Paste 2+1

La oricare 2 portii de paste comandate - fresh sau la cuptor - primesti gratis inca o portie de paste. Gratuitatea se aplica la produsul cu valoarea cea mai mica.
 
Oferta Pizza 3 plus 1

Oferta 3+1 Pizza Mica

La oricare 3 pizza dimensiune Mica (26cm) comandate primesti 1 pizza Mica gratuit. Gratuitatea se aplica la produsul cu valoarea cea mai mica. Oferta se aplica pentru toate sortimentele de pizza.
Oferta pentru 2

Oferta pentru 2

Alegi oricare 2 Pizza Mici (26cm) + 2 clatite + 2 sosuri la alegere, totul la pretul de 35 lei. Din aceasta oferta nu face parte Pizza Dopio.