Datorita volumului mare de comenzi, momentan nu mai preluam altele noi. Deasemenea timpul de livrare este posibil sa fie putin mai mare decat in mod normal. Multumim pentru intelegere.

Oferte Pizza Sector 6

Oferta 2+1: La oricare 2 pizza comandate primesti 1 pizza gratuit. Gratuitatea se aplica la produsul cu valoarea cea mai mica. Oferta valabila pentru pizza Medie sau XXL si se aplica pentru toate sortimentele.
Oferta 1+1 XXL: La oricare pizza XXL (40cm) primesti 1 pizza Medie (32cm) gratuit – la alegere intre: Bambino, Prosciutto, Prosciutto Funghi, Vegetariana sau Capricioasa. Nu fac parte din oferta Pizza Dopio si Margherita.
Oferta 1+1 Medie: La oricare pizza Medie (32cm) primesti 1 pizza Mica (26cm) gratuit – la alegere intre: Bambino, Prosciutto, Prosciutto Funghi, Vegetariana sau Capricioasa. Nu fac parte din oferta Pizza Dopio si Margherita.
Oferta 3+1 Pizza Mica: La oricare 3 pizza dimensiune Mica (26cm) comandate primesti 1 pizza Mica gratuit. Gratuitatea se aplica la produsul cu valoarea cea mai mica. Oferta se aplica pentru toate sortimentele de pizza.