ANUNȚ: Am revenit!!! Așteptăm comenzile voastre online cât și telefonic. Sărbători fericite!

Politică de confidențialitate

Termeni si Conditii

Contract intre parti:

AURELIAN CONCEPT TRADING SRL

CUI: RO 36642354

Registrul Comerțului: J40/13619/2016

str.  Partiturii nr 10, bloc 63, scara 1, et.  P,  ap.  3

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.pizzafortuna.ro. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.pizzafortuna.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare Utilizatori. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.pizzafortuna.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului OUG 34/2014 , privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Administratorul www.pizzafortuna.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. www.pizzafortuna.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.pizzafortuna.ro utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.pizzafortuna.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta competentă de la sediul administratorului site-ului, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Drepturi de autor

Site-ul www.pizzafortuna.ro impreuna cu informaţiile expuse, structura si codul informatic al www.pizzafortuna.ro incluzand, dar nelimitandu-se la, marci, sigle, logo-uri, design, meniuri, articole, texte, fotografii, desene etc sunt proprietatea www.pizzafortuna.ro si sunt protejate de legile mondiale ale dreptului de autor, marca inregistrata şi de drepturile de proprietate intelectuala.

Continutul sau grafica www.pizzafortuna.ro nu pot fi reproduse/stocate fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea societatii care opereaza www.pizzafortuna.ro.

Incalcarea drepturilor de autor poate fi sesizata prin formularul de contact sau la adresa de email office@pizzafortuna.ro

Garantii

Produsele noastre NU beneficiaza de garantie, fiind produse consumabile.

Garantam ca produsele comercializate de www.pizzafortuna.ro sunt conforme.

Garantia de conformitate este garantia oferita de vanzator, conform legislatiei in vigoare. Aceasta garantie este independenta de garantia tehnica/comerciala, care poate fi mai mica, mai mare sau egala si nu face obiectul defectiunilor tehnice.

Returnarea produselor

Conform OUG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul de a se retrage din contractul la distanta, notificand in scris (descarca modelul formularului de retragere), pe e-mail , la adresa office@pizzafortuna.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 2 alin. 1).

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din contract:

  1. furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid (art. 16, lit.d);
  2. furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator (art 16, lit.e);

Conform legii, pizzafortuna.ro va inapoia contravaloarea produselor returnate (exclusiv taxele de transport) in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii, prin transfer bancar, in contul specificat de client  pentru comenzile care au avut plata la livrare sau prin transfer bancar iar sau pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Livrare

Nu suntem responsabili pentru intarzierea livrarii comenzilor cauzata de factori externi: conditii meteo extreme, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari stradale sau alte situatii speciale ce ar putea livrearea intre 24 – 72 de ore, fapt pentru care www.pizzafortuna.ro nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

Cum se face plata?

LA LIVRARE (Cash sau cu Cardul prin POS)

Pretul total al coletului se va achita agentului de curierat, in momentul in care primiti produselor.

Carte de Credit/Debit – procesator Netopia

  1. Cardurile acceptate sunt Mastercard / Maestro, Visa si Visa Electron – orice model. Plata fiind realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar.
  2. Dupa finalizarea comenzii veti fi redirectionat automat pe o legatura securizata unde va trebui sa urmariti instructiunile primite. In momentul in care ati finalizat plata, atat noi cat si dvs. primiti o notificare pe adresa de email (lipsa acestei notificari de la Plati Online indica faptul ca tranzactia nu s-a finalizat cu succes).
  3. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverul Plati Online, www.pizzafortuna.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detaliu referitor la cardul dumneavoastra.
  4. Tranzactia dvs. prin sistemul Netopia va aparea pe extrasul de cont cu denumirea soly.

Deteriorarea produselor in timpul transportului 

In pofida ambalarii corecte si riguroase, de natura a preveni incidentele in timpul manipularii si livrarii produselor, pot interveni situatii in care integritatea coletelor este afectata.

Promotiile, reducerile de pret

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil sau in intervale de timp precizate punctual.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul pizzafortuna.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului www.pizzafortuna.ro in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email: office@pizzafortuna.ro

Dezabonare newsletter

Dezabonarea de la comunicarile comerciale se poate face direct din newsletter, facand click pe optiunea “Dezabonare”.

Descrierea si proprietatile produselor

Informatiile cuprinse in descrierile produselor provin direct de la producatori sau reprezentantii lor in Romania. Informatiile sunt traduse si/sau adaptate fara a distorsiona continutul informational. In unele cazuri, proprietatile, recomandarile si metodele de utilizare sunt derivate din carti sau site-uri web de referinta pe domeniile corespondente, informatiile se regasesc in mod regulat si au fost confirmate de mai multe observatii in cercurile stiintifice. Aceste date sunt furnizate in scop informativ, ele nu constituie informatii medicale, nu se pot utiliza pentru stabilirea unui diagnostic medical, si nu angajeaza in nici un fel responsabilitatea noastra.

Pozele produselor

Imaginile sunt oferite pe site cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si pizzafortuna.ro va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de la sediul administratorului site-ului.

Dispozitii finale

AURELIAN CONCEPT TRADING SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.pizzafortuna.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Factura electronica

Citind termenii si conditiile ati fost de acord cu emiterea facturii aferente comenzii exclusiv in format electronic, aceasta urmând a fi livrata pe adresa de e-mail din comanda sau in contul dumneavoastra.